Pages

Wednesday, April 20, 2011

♥♥Pesta Buku Antarabangsa KL 2011♥♥

Pesta Buku Antarabangsa KL kembali! Jumaat ni dah mula. Esok aku dah kena loading buku. Konfem bagi aku banyak pengalaman baru. Tahun lepas pertama kali aku datang Pesta Buku. Sebelum ni tak pernah datang sebab tak ada geng dan tak ada sebab kukuh aku nak datang Pesta Buku. Lagipun tak datang Pesta Buku pun aku tetap beli buku.

Tahun lepas aku datang bersebab. Dan ia menjadi detik permulaan aku mengenali PTS. Di mana syarikat penerbitan tempat aku bekerja sekarang. Tahun lepas aku datang sebagai pengunjung. Tahun ni aku sebagai petugas di booth PTS. Magis! Sekejap je dah berubah. Tahun lepas tak terfikir pun apa yang aku akan lalui sekarang.

Aku harap semuanya berjalan lancar seperti dirancang. So, kalian yang mencintai buku wajib meluangkan masa menjenguk Pesta Buku yang bakal berlangsung 22hb April sehingga 1hb Mei 2011. Kalau datang nak jumpa aku sekali pun boleh, aku on duty pada 23hb, 28hb dan 1hb. Bolehlah kalau beli buku hasil suntingan aku then nak minta autograph dan bergambar dengan aku (OK! Ini agak melampau. Mengalahkan penulis) Hehehehe =)

Bagi yang ingin mengetahui apa buku-buku suntingan aku dan keluaran unit aku iaitu PTS Professional Publishing, kalian boleh klik link di bawah :


Dan bagi yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai PBAKL 2011 ataupun ingin memenangi pelbagai hadiah cabutan bertuah boleh klik link di bawah :


Ok! Jumpa di sana!! =)


0 Balasan Bebelan:

Post a Comment