Pages

Monday, January 9, 2012

♥♥Yuna, Terukir Di Bintang♥♥

Sabtu lepas aku ke showcase Yuna lagi. Kali ni sempena pelancaran album terbarunya iaitu Terukir Di Bintang di Auditorium DBKL. Macam biasa aku rasa rugi kalau berkelip mata semasa melihat dan mendengar live performances beliau. She's awesome. Really really really awesome. Super awesome.

Komen aku, performances kali ni lebih bagus dari yang di DFP Spotlight yang dah cukup bagus jugak tu. Nyanyian Yuna menerusi lagu Penakut berjaya buat aku menangis. Diulangi, MENANGIS! TT____TT

Habis showcase ada sesi meet & greet. Aku dapat bergambar, salam, peluk, cium, signature Yuna sekali lagi. Ini menjadikan ketiga-tiga album beliau yang aku miliki tertera signature Yuna. Puas hati! Kali ni juga aku dah tak gugup macam pertama kali jumpa dulu. Aku boleh bersembang tanpa menggigil dengan beliau. Cuma menggigil masa nak ambil gambar Ainn je. Sorry Ainn. Kekekekeke =)


BTW, terima kasih kepada kawan aku iaitu Nadira yang bersusah payah call untuk reserve tiket, dan Ainn yang rela hati membayar dahulu tiket aku. Memandangkan aku dah pokai beli tiket konsert FT Island. Thank you so much. I had fun. Satisfied.


Oh, finally aku dapat bergambar dengan drummer Yuna yang comel ni. Adel ke Aidil entah apa nama. Janji comel. Hahahaha.


Dan juga vokalis band OH! CHENTAKU, Mior. Kerana lagu Polaroid mereka aku kenal Yuna beberapa tahun yang lalu. (Tiba-tiba rindu nak pergi gig) T___T Haa!! Cute jugak kan? =">


Last sekali aku nak show off semua album Yuna yang aku ada signature. Kekekeke ;pOk, sayang Yuna. Bye! =)