Pages

Tuesday, July 12, 2011

♥♥26 tahun♥♥


Selamat hari jadi. Dah 26 tahun. Macam-macam dah aku lalui dalam hidup ini. Seperti sejak 3 tahun yang lepas, ramai orang mengucapkan selamat hari lahir disertai doa semoga aku segera dipertemukan jodoh. Klise.

Dengan keadaan aku sekarang, ucapan-ucapan seperti itu sedikit menyentuh hati. Hurm..tapi aku OK. Tetap mengaminkan doa-doa mereka buat aku. Terima kasih.

Tahun ni ada sedikit kelainan. Aku diraikan oleh rakan sekerja. Sebelum ni hanya diraikan oleh rakan sekuliah dan keluarga. Tadi ofismet buat surprise masa tengah kerja. Tanjat boboi~ ;p
Malam ni hosmet sanggup mencemar duli ke dapur memasak special untuk dinner. Terima kasih semua yang meraikan aku.

Apa wish aku untuk birthday tahun ni? Hurm, aku harap ada miracle. Ada 'malaikat' yang akan menghadiahkan 'dia' kepada aku. Cepat atau lambat, aku akan menunggu. Biarpun hingga tiba birthday aku yang ke-27, 28, 29 mahupun 30? (Erk!)

Apa hadiah terbaik aku dapat tahun ni? Sudah tentu hadiah yang aku beli dan beri kepada diri sendiri. Walaupun hadiah tu belum dapat lagi. Tapi ianya sudah pasti. Tak lama dah pun. Hehe =)

Mengantuk. Tak ada apa dah nak cerita lagi. Akhir kata, terima kasih kepada semua yang meraikan dan memberi ucapan tidak kira di FB, email mahupun SMS. Terima kasih atas doa-doa kalian. Semoga Allah mengabulkannya. Amin.

P/S: Happy Birthday juga buat peri kecilku di rumah, Muhammad Aqil Hazri.