Pages

Monday, May 9, 2011

♥♥Happy Birthday Munsif a.k.a Seph♥♥

Sabtu lepas kami bikin surprise lagi untuk Seph. Aku pun tak tahu kenapa dalam ramai-ramai kawan, Si Seph ni mesti dapat sambutan hari jadi yang super special selalunya. Mungkin sebab dia ni unik atau kata lain pelik. Dia seorang saja dalam kalangan kami yang tak memiliki Facebook. Unik kan?? Keh keh keh!

Kira-kira jam 430pm aku dan Ainn pergi ke rumah sewa beliau untuk menculiknya dibawa ke lokasi kejadian party tu. Kasihan Seph,,mata kena tutup. Bila kenang balik perangai dia dalam kereta sepanjang perjalanan memang lawak. Hahaha! Rasa nak lempang pun ada.Lepas semua tetamu yang dijemput hadir, kami pun buka ikatan yang menutupi mata Seph. Hahahaha!! Memang kesian,,sebab sebelum tu dia dah kena buli dengan kami. Dah tiup lilin semua, apa lagi..makan!!! =)Cupcakes yang sedap itu ditaja oleh Ainn. Kami yang lain-lain selain membawa perut comel masing-masing ada juga memberi sumbangan makanan-makanan sampingan. Hari tu Fatin masak bihun. Sumpah sedap!! (Ikhlas ni Fatin!) Ekekeke =)

Dah lepas makan apa lagi?? Gedik-gedik ambil gambar ah!! Hehehehe,,tapi banyak gambar yang aku sakit hati tengok. Sebab apa?? Jangan tanya kalau tak nak kena lempang dengan aku.


Haaa,,,nampak?!! Bukan main gemuk lagi aku sekarang kan?? Tu yang aku sakit hati bila tengok gambar sendiri sekarang ni. Hurm~~

Buat Seph,,Selamat Hari Jadi. Semoga kau bertambah matang seiring dengan peningkatan usia kau. Semoga panjang umur, rezeki yang melimpah-ruah dan cepat dipertemukan jodoh dengan minah senget kesayangan kau kat bawah ni >__<

Saat-saat berkumpul begini memang sangat aku gemari. Lagi-lagi dengan kalian yang sudah seperti darah daging sendiri. Aku tidak pernah menyangka akan memiliki sahabat-sahabat seperti kalian. Yang sentiasa ada di setiap jatuh bangun aku sejak kita mula berkenalan dahulu.
Sob sob sob..(mula ah touching) T____T

Aku harap persahabatan ini terjalin dengan erat dan kukuh sehingga ke akhirnya. Walaupun kita semua sudah ada haluan sendiri, aku yakin kita sentiasa saling mengingati dan berusaha untuk menikmati detik-detik gembira salah seorang di antara kita bersama-sama =)

So,,,siapa mangsa seterusnya???? To be continue ^___^Y