Pages

Tuesday, December 20, 2011

♥♥Saico021 Day♥♥

Sabtu lepas kami peminat-peminat tegar FT Island telah sepakat untuk celebrate Saico021 Day iaitu hari jadi bassist FT Island, Lee Jae Jin merangkap yeobo aku. Keh keh keh. Ok, yeobo Sarah juga. Kita share kan? Kekekekeke.

Gathering ni kami adakan di Song Box, Wangsa Walk. Majoriti pada majlis hari tu baru pertama kali aku jumpa. Dua tiga orang je yang dah pernah jumpa masa 1st gathering di Plaza Korea bulan lepas.

Walau bagaimanapun kami tiada masalah berkomunikasi memandangkan masing-masing dah berkawan di Facebook terlebih dahulu. OK, mungkin ada yang rasa kami merepek sebab celebrate birthday orang yang tak ada depan mata. Tapi secara positifnya aku tak ambil port. Kerana Hallyu aku dapat ramai kawan baru. Kami fans yang rasional, bukan taraf budak-budak sekolah yang melenting tak tentu fasal bila orang kritik kpop. Ha ha ha.

Lagipun selain majlis ni, kami berbincang berkenaan konsert FT Island pada 14 Januari 2012 nanti. Pada hari tu juga aku dah ambil tiket konsert dari Syieda. Arghhhh,, bestnya tiket dah ada. Ok, ni gambar-gambar yang sempat aku curi dari FB Sarah, maduku. TQ! Kekekekekeke ^____^Y

P/S: Ok, mereka semua ni taraf kegilaan sama level dengan aku. Maka, aku happy berkenalan dengan mereka. Friendship forever =)

0 Balasan Bebelan:

Post a Comment