Pages

Friday, December 11, 2009

♥♥shit happen♥♥

Arghhhhhhhhhhhhhhhh!! mao saje aku jerit sekuat2 aty..tp di mna??salah tmpat aku dikatakan gile pula nt..huhuh..tension doww..apa yg aku hrpkan selama ni msih blom menjadi milik aku..malah bertambah buruk dr sebelomnya pula.. T_T Result?? ya,,sesuatu yg slalu di tunggu2 setiap kali cuti sem. Semalam result kuar,,aku dgn penuh debaran melawati student portal utk mengetahui result aku..damn!! server pula cam hrm..tp aku bersabar dan trus mencuba..akhirnya berjaya gak aku login.. OMG!! hampir saja aku memaki di dpn screen laptop ni,,result aku kali ni agak mengecewakan..even tada subjek yg gagal..huff,,pointer yg aku dpt sma spt pointer aku mse sem03 diploma..jatuh!! =( ketika 2 aku mengalami tekanan prsaan krn break off dgn ex bf aku..dan semalam berlaku skali lg................. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..


menangis cani ah aku smlm..huhuhu

Salah siapa??haih~~ mao je aku menyalahkan takdir..mungkin kali ni puncanya ialah sume yg berlaku pd aku sejak 4bln lalu..arghhhh~ tp mengapa lak aku nk salah kn takdir kn?? mcm yg slalu sahabat aku katekan pd aku,,"shit happen"!! hahahha..mgkin aku yg salah sbb x dpt kawal emosi smpai mbiarkan sgala masalah merosakkan fikiran aku..smpai ilang penumpuan pd study aku..aku mengaku,,sepanjang sem lalu jiwa aku kosong..lecturer membebel di dpn sepatah haram aku x fhm..otak melayang..dtg kuliah sekadar memenuhi attendance je..huhuhu..

cani ah aku dlm clas,,lecturer ngajor kt dpn aku ngamek gambo..hahaha


So,,memandangkan sem akan dtg adlah final sem aku..aku harus lakukan sesuatu..usaha yg lbih keras..lebih keras dr biasa..hehhehe..xpa la ilang peluang memakai selempang ANC time konvo nt..sekurang2nya aku mao tersenarai sbg graduan kelas pertama..smuga tuhan memberkati segala usaha aku nt..amin~


4 Balasan Bebelan:

  1. berusaha reyn...chaiyok...aku dh mmg xde hrpn la....huhu b strong... :)

    ReplyDelete
  2. yeah
    keep moving forward
    tu je nk pesan kn?
    =)

    ReplyDelete